Over

Ik ben The Berbs (maar je mag me ook gewoon Berber noemen hoor), een blogger die het geluk heeft Gran Canaria haar thuis te noemen. Ik vul de pagina’s op mijn blog met leven en avonturen. Oorspronkelijk begon het als een manier om in contact te blijven met mijn familie en vrienden in Nederland, maar het groeide snel en nu heb ik lezers ‘from all over the world’!

Ik schrijf over alles. Lifestyle en mindstyle: health, recepten, work-out, psychologie, beauty, wonen in het buitenland, Gran Canaria en Nederland. Ik schrijf over alles wat ik leuk vind en doe in het leven; de blog is een weerspiegeling van mijzelf.

Geboren en getogen in Friesland (15-03-1985) en daarna jarenlang een fijn studentenleven geleefd in o.a. Rotterdam en Groningen. Na mijn studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen ben ik vertrokken naar Gran Canaria, waar ik inmiddels alweer bijna 4 inspirerende jaren woon.

Wil je mij inhuren voor het schrijven van stukjes voor jouw blad, blog, bedrijf of site? Of andere zakelijke vragen? Mail me op berberfierstra@gmail.com

Malta

The Berbs

cropped-blogg.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s