Headspace

In deze post wil ik graag Headspace uitlichten. Headspace is een project ontworpen om meditatie onder de aandacht te brengen. Meditatie klinkt altijd een beetje zweverig en saai, en wat moet je ermee? Maar met behulp van de wonderen van wetenschap en technologie maken ze het easy-to-learn, fun-to-do en relevant voor je dagelijks leven.

Headspace heeft als missie zoveel mogelijk mensen in de wereld aan te zetten om 10 minuten per dag te mediteren. Volgens hen profiteer je fysiek, emotioneel en mentaal wanneer je de techniek dagelijks beoefend. Wil je meer rust in je hoofd, beter slapen, productiever op het werk zijn, je gelukkiger voelen en betere relaties met anderen opbouwen (en wie wil dat nou niet?), dan moet je het zeker eens proberen.

Dus, wat is meditatie eigenlijk? In een notendop, mediatie is de beoefening van aandacht en bewustzijn – kortom, het volledig bewust zijn van het hier en nu.

Waar is mediatie goed voor? Headspace leert je praktische technieken voor het bevorderen van je lichamelijke, emotionele en mentale welzijn. Meer duidelijkheid en minder stress. Meditatie op de Headspace manier is eenvoudig, ongelofelijk nuttig en gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven.

Meld je nu gratis aan voor het ‘Take 10 programma’ op hun website of download de app op je smartphone. Druk op ‘play’, leun achterover en laat je ontspannen leiden door Andy die je het eenvoudige proces van meditatie leert.

Ook leuk om via Facebook te volgen!

Headspace

Headspace

Headspace

Headspace

Headspace

Headspace

Headspace

Headspace

Bron: Headspace.com

Advertenties

2 gedachtes over “Headspace

  1. Prachtig verhaal weer! Ik heb de app gedownload, ben benieuwd! Ik vond mindfullness toen ik overspannen was ook zo heerlijk rustgevend….het hielp om een CD met muziek, oefeningen en ademhaling in de buik op te zetten. Zal dit ook es proberen, lekker na een drukke (werk) dag. Je vroeg om grammaticale of taalkundige foutjes te geven…2e regel van 2e alinea woordje HUN. Hun gebruik je bezittelijk, bijv. Hun auto, hun bloemen, hun regel etc. Maar volgens hun is fout, het moet zijn volgens HEN. Omdat het persoonlijk is. Het zegt niets over een persoon of voorwerp. Snap je? Volgens hun moeder is het etc…..dan wel HUN, maar volgens HEN is zelfstandig gebruikt. En 1schrijffout….in derde alinea staat MEDIATIE, I.p.v. MediTatie.😃

    Vind het wel lullig hoor om te zeggen…omdat het zo goed in elkaar zit, dat is veel belangrijker,die twee foutjes, ach wat maakt het uit toch? Maar je vroeg het, vandaar 😉

    Dikke kus pop, fijne dag, liefs van mem ❤️😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s